Magazinul tău de feronierie > Termeni si conditii

Termeni si conditii contractuale

Magazinul online www.kitka.ro  este proprietatea S.C.  KITKA TRADE S.R.L cu sediul in Bucuresti, Str. Soseaua Andronache, nr. 201B, C1 Comp.23, Sector 2 , avand codul unic de inregistrare RO39910591 si este inregistrat la registrul comertului cu J40/13671/2018. 


1. Limitarea raspunderii S.C. KITKA TRADE S.R.L


1.1. S.C. KITKA TRADE S.R.L prin magazinul online www.kitka.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția societatii de către reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara o notificare prealabila de catre producatori.

1.2. S.C. KITKA TRADE S.R.L nu este si nu poate fi responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).


2. Drepturi de autor(Copyright)

S.C. KITKA TRADE S.R.L este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.kitka.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site. Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.


3. Garantiile produselor

3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.kitka.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului.

3.2. Pierderea facturii sau a certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.

3.3. Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.

3.4. Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.


4. Termeni de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1. S.C. KITKA TRADE S.R.L va pastra confidentialitatea datelor de orice natura pe care le furnizati pe site-ul www.kitka.ro . Acestea sunt folosite doar in vederea prelucrarii comenzilor efectuate si pot fi folosite de catre terti colaboratori in vederea efectuarii livrarii comenzilor. Datele personale fiind reprezentate prin, Nume,Prenume, adresa de email si numar de telefon pot fi folosite si in scop comercial, de transmitere de informatii comerciale, numai cu acordul dumneavoastra implicit prin bifarea in timpul utilizarii site-ului, a unor casute avand aceasta destinatie.

4.2. Site-ul www.kitka.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.

4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si datata la adresa de e-mail: office@kitka.ro


REGULAMENT PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


5.Pretul si disponibilitatea produselor


5.1.Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5.2. Pentru anumite produse S.C. KITKA TRADE S.R.L isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans.


6. Livrarea produselor


6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.

6.2. Produsele livrate de S.C. KITKA TRADE S.R.L sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)


7. Denuntarea unilaterala a contractului si returnarea produselor


7.1. Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile conform O.U.G. 34/2014.

7.2. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua in care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra a intrat in posesia fizica a produselor.

7.3. Pentru a va exercita dreptul de retragere din prezentul contract, trebuie sa ne informati in scris sau prin email, la adresa Bucuresti, Soseaua Andronache, nr. 201B, Sector 2, 022254 sau office@kitka.ro .Cererea de retragere trebuie sa continta numele beneficiarului contractului, numarul de factura, numarul de comanda, o adresa de email si un numar de telefon, valabile la care va putem contacta. Fara aceste date orice solicitare nu va fi luata in considerare.

7.4. Daca va retrageti din prezentul contract, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor livrarii, fara intarzieri nejustificate si in orice caz nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In orice caz nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la momentul in care primim produsele inapoi sau pana la momentul in care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila cea mai apropiata.

7.5. Produsele pot fi expediate la adresa: Bucuresti, Soseaua Andronache, nr. 201B, Sector 2, 022254, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

7.6. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Daca acestea nu pot fi expediate in mod normal prin posta sau alte mijloace conventionale, putem ridica produsele returnate, cuantumul costului fiind de aproximativ 300 lei. Sunteti resposanbil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatii si functionarii produselor.

7.7. Comenzile returnate se vor expedia cu optiunea verificarii coletelor la livrare, altfel receptionarea acestora va fi refuzata.

7.8. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Item added To cart
X