Cum platim?

RAMBURS/NUMERAR: La receptionarea comenzii  Atentie! Plata prin numerar nu poate depasi valoarea de 5000 Lei intr-o singura tranzactie din aceasi zi de la o persoana fizica sau juridica.

ORDIN DE PLATA: Dupa confirmarea comenzii vei primi factura proforma aferenta produselor comandate. Dupa achitarea acesteia te rugam sa ne transmiti dovada platii la adresa de email: office@kitka.ro

PRIN CARD BANCAR: Disponibil in magazin si in unele zone de livrare.

ONLINE CU CARDUL: Magazinul online www.kitka.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Datele de identificare ale societatii sunt:

Denumirea societatii: KITKA TRADE SRL

Reg. Comertului: J40/1367/2018

Cod de identificare fiscala: RO39910591

Adresa sediului social: Bucuresti, sect. 2 str. SOSEAUA ANDRONACHE nr. 201B

SECTOR 2

Cont bancar: RO25INGB0000999908363510

Banca: ING-COLENTINA

Item added To cart
X