Magazinul tău de feronierie > Informare si suport

Informare si suport


Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, ai la dispozitie doua modalitati de comanda: comanda online si comanda telefonica

COMANDA ONLINE:

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

► produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate
 

► ora la care lansezi comanda este certa si ne va permite sa identificam fara erori datele personale si de expeditie
 

► ai acces permanent la stadiul comenzii

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care adaugi produse folosind butonul ADAUGA IN COS. Acest buton il poti gasi langa fiecare produs la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ai adaugat un produs in cos, se va deschide pagina care prezinta continutul cosului de cumparaturi. In acest moment poti fie sa te intorci in site folosind butonul CONTINUA CUMPARATURILE, fie sa trimiti comanda folosind unul din butoanele COMANDA RAPIDA FARA AUTENTIFICARE sau butonul AUTENTIFICARE. Primul buton iti permite sa faci comanda fara sa iti faci cont pe site iar cel de al doilea sa folosesti datele inregistrate anterior.
 Completezi datele solicitate in aceasta pagina date necesare pentru a iti putea trimite coletul. Ai de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare;  Daca ai alte observatii in legatura cu comanda, le poti scrie la rubrica Comentarii. Dupa ce ai bifat optiunile dorite, dai click pe butonul TRIMITE COMANDA.

In ecranul urmator vei putea vedea informatiile despre comanda. 

Iti recomandam introducerea in comenzile online, a adresei de email detinute de dumneavoastra, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompta a comenzii.

Confirmarea comenzii se face exclusiv prin mail pe adresa de mail furnizata de dv. in formularul de comanda. Va rugam sa verificati primirea mailului si in SPAM sau JUNK.

Dupa prelucrarea comenzii va vom contacta telefonic pentru confirmarea acesteia. Nu vom expedia comenzi fara confirmare telefonica.

COMANDA TELEFONICA:

Pentru comenzi telefonice poti suna la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va prelua comanda :


Telefon: 0738417414


PROGRAM COMENZI:

Comenzile ONLINE pot fi lansate NON-STOP.

Procesarea comenzilor:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (pentru comenzile lansate pe site pana in ora 17:00; comenzile lansate pe site dupa ora 17:00 vor fi procesate a doua zi lucratoare)
Sambata: Inchis
Duminica: inchis

Comenzile si solicitarile primite in afara programului vor primi raspuns in prima zi lucratoare. 

Item added To cart
X